Пищни и горещи

Те са модели, но телата им са далече от мерките на кльощавите им колежки

Кое е идеалното тегло? Този въпрос си е задавала всяка жена поне веднъж в живота си.Медиите ни заливат с безброй красавици, които са тънки като клечки и карат милиони дами по света да се подлагат на зверски глад и тренировки, за да се доближат до идеала за красота, наложен от киното, телевизията, музиката и модния подиум. Рубенсовите форми от миналите векове, вдъхновили дузини творци, вече не са пример за подражание.

В 21-век сред най-опасните болести наред с ХИВ се нареждат анорексията и булимията. И въпреки че нежният пол е запознат с последиците от глада и повръщането, жените продължават да правят и невъзможното, за да бъдат слаби. Защото слабото е секси… поне това се опитва да ни втълпят.

В действителност в света на модата има и дами, които далеч нямат кльощаво тяло. Точно обратното! Те са пищни в пълния смисъл на думата и се чувстват адски секси. Възможно ли е една по-едра госпожица/госпожа, която притежава екстра килца, да намери място сред фините си посестрими? Разгледайте следните примери и преценете сами.

Тара Лин

Тара е модел, който далеч не влиза в представите ви за кльощава красавица. Но дамата е била на корицата на френския Elle в брой, в който си прави „компания“ с далече по-фини госпожици. Лин се чувства стопроцентова жена (така каза за себе си и пълничката Адел) и с гордост казва кой е нейният размер дрехи – 18 по американските мерки, което е 48 по европейските.

Снимка: Elle

Жустин Легол

Дамата е канадски модел и е в каталога на агенция за модели с по-големи мерки. През последните години тя успява да се сдобие с доста ангажименти и да се утвърди в модния свят… поне в Канада. Нейният размер е 14 (по американски мерки) или 44 по европейски мерки.

Снимка: Judgment of Paris

Кристина Мендес

Кристина е една от първите пищни дами, която успява да си пробие път в света на модата. Тя е била на кориците на сп. „Daily Venus Diva“, „GEMINI“, „POSHPULSE“, „Essence Magazine“, „Pose Magazine“, „All You Magazine“, „DTM Magazine“ и куп др. списания. Размерът ѝ е 14 (44 европейски).

Снимка:  prettyplussize.tumblr.com

Барбара Брикнер

Тя е модел от повече от 10 години. Работила е с много дизайнери, най-вече от италианската компания „Elena Miro“ като дори се появява в техния календар. През 2000 г. дамата стартира собствена линия дрехи с името „BB Maternity“.
Снимка: oddee.com

Силвия Ро

Тя е на 25 години и е с корейско-американски произход. Цял живот се е чувствала по-голяма от останалите, докато накрая не е започнала да вижда плюсовете в това. На модния подиум е от 2007 г. Участвала е в модно шоу за Nordstrom’s, Macy’s, Torrid, а също така е била и част от FFFWeek Los Angeles.

Ро е привлякла вниманието на сп. „Venus“ и „Plus“, а също така е станала част и от специалното издание за президента Барак Обама – „Sister Sister Magazine“. Силвия е и едно от момичетата на пин-ъп календара за жени с повече извивки, който се продава по целия свят. Носи размер 14 (44 европейски).

Снимка: ennoticias.net

Ананса Симс

Ананса Симс печели симпатии с красивото си лице и своята честност. Интересен е фактът, че майка ѝ е първата цветнокожа жена, която излиза на корицата на Vogue (1974) – Бевърли Джонсън.

Миналия месец стана ясно, че дамата очаква второто си дете.
Снимка: Glamour

Ашли Греъм

Ашли е модел за бельо, предназначено за по-едри дами. Заедно с мисис Симс, хубавицата участва в специалния брой на сп. Glamour посветен на пълните дами от модния бранш. Дамата си купува дрехи с размер 16 (46 европейски).
Снимка: oddee.com

Флувия Лакерда

Ето и една гореща бразилка, която е далеч от мерките на Адриана Лима. Едрата дама работи като бавачка, когато един моден редактор я открива и ѝ предлага да работи като модел. В модната индустрия я наричат „Жизел плюс“.
Източник: www.tialoto.bg

This entry was posted in Красиви. Bookmark the permalink.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>